Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia Castellers Esparreguera Torredembarra (2)

Els Castellers d’Esparreguera pugen al podi del Concurs de Castells a Torredembarra

Per 26 de setembre de 2022 a les 12:00 0 737 Visites

La colla esparreguerina ha assolit el primer 5d7 de la temporada

Els Castellers d’Esparreguera han pujat al podi en la primera jornada del Concurs de Castells que s’ha celebrat aquest diumenge a Torredembarra. Després de descarregar el 4d7a, el 5d7 i el 3d7a han assolit 1.160 punts que els han situat en tercera posició de 12 colles participants.

La colla esparreguerina ha volgut donar “210 gràcies! Per totes les persones que estàveu als assajos i heu vingut aquí. Aquests castells són vostres i som els tercers classificats del concurs!”. El 5d7 assolit en la segona ronda del concurs ha estat el primer de la temporada.

Per davant han quedat Els Nois de la Torre i els Castellers de Berga, que han sumat 1.200 punts després de descarregar el 7d7, el 5d7 i el 4d7 amb agulla.

El Concurs de Castells, l’espectacle més gran del món, s’ha dut a terme després de quatre anys d’espera i una pandèmia. Davant la previsió meteorològica de pluja, la trobada s’ha celebrat finalment al pavelló Sant Jordi de Torredembarra. Segons ha informat l’organització, a causa de les diferents caigudes s’han fet 39 assistències sanitàries i 9 derivacions a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona.

El Concurs de Castells continua el primer cap de setmana d’octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. Dissabte hi participen 17 colles i el guanyador definitiu sortirà de la jornada de diumenge.

Fotografies: Els Castellers d’Esparreguera durant el Concurs de Castells a Torredembarra [@collabordeus]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Esparreguera