Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Moda Martorell Festa del Roser (1)

Llum, glamour, estil, emoció i felicitat a la 10a desfilada ‘Vi, Moda i Estilisme’ de Martorell

Per 20 d'octubre de 2022 a les 17:00 0 361 Visites

S’ha celebrat durant la Festa del Roser i ha comptat amb la participació de la Miss Paula Ortega

Un dels actes destacats de la Festa del Roser ha estat la 10a desfilada de ‘Vi, Moda i Estilisme’, a la nau 2, que s’ha celebrat el dissabte 8 d’octubre. Ha comptat amb la participació de botigues de roba de Martorell i entre les 28 models ha participat Paula Ortega, infermera de professió i Miss Univers Catalunya. Un espectacle organitzat per Sonia Pinedo Beauty Center i el restaurant Ca l’Esteve amb la col·laboració entre altres, de la Fundació Arc de Sant Martí.

Sonia Pinedo, en nom de l’organització del certamen, ha explicat que enguany “hem hagut d’adaptar-nos a canvis ràpids d’ubicació: de la primera opció a la plaça de l’Església a la Nau#2 de Ca n’Oliveres, amb tota la fredor d’una sala de concerts. Tot i això, i amb els nervis, ho hem aconseguit al costat dels col·laboradors, cellers, públic, models i organitzadors”.

Per aquest motiu, fa una valoració positiva de l’acte: “Entre tots vam aconseguir que la sala cobrés vida i va esclatar un clima de llum, glamour, estil, emoció i molta felicitat en veure que tant de treball ha donat fruit a una cita màgica”. A més, Pinedo ha aprofitat per “de nou, donar les gràcies a tots els qui ho van fer possible”.

Fotografies: La 10a desfilada ‘Vi, Moda i Estilisme’ durant la Festa del Roser de Martorell [David Torreblanca @dtimage]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell