Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia portada labustia 164 octubre 2022

Les pròximes fires, Rosalía i Chanel, a la portada de La Bústia

Per 21 d'octubre de 2022 a les 7:00 0 993 Visites

Parlem amb esportistes del territori: Adrián Acuña, Genís Forns, María Gijón i Pol Pacheco

La Fira dels Porrons d’Abrera i la Funifira de Gelida són dos dels temes que destaquem a la portada de La Bústia del mes d’octubre. A la primera quinzena de novembre tenim aquestes dues propostes tan esperades. Les dues amb novetats i que promocionen l’activitat social, comercial, cultural i turística dels municipis.

També són protagonistes les artistes locals més internacionals: la sesrovirenca Rosalía i l’olesana Chanel Terrero. Totes dues estan nominades a premis i continuen amb les seves carreres musicals.

Al reportatge apareix la martorellenca Paula Ortega, infermera i Miss Univers Catalunya que ha estat pintada per l’artista visual Eva Fernández i que ha fet una xerrada sobre salut mental a l’Estudi Original d’Olesa. Aquest mateix dia es va aprofitar per regalar-li les il·lustracions publicades a La Bústia el mes anterior.

Adrián Acuña és el protagonista del mes després de pujar al podi del Campionat d’Espanya de minimotos elèctriques amb només vuit anys. També en l’àmbit esportiu, destaquem el palmarès de Genís Forns, la classificació de María Gijón per al Mundial d’Ironman, el debut de Pol Pacheco amb la selecció espanyola de futbol sala i els èxits d’altres esportistes de la zona.

La pintora Eva Fernández i el dibuixant Ricardo Peregrina posen la mirada en el ‘Halloween’ en les seves vinyetes.

Les notícies més destacades d’economia, societat, successos, política, esports i cultura es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de l’edició d’octubre-novembre de La Bústia del 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: