Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia Festa de la Tardor Sant Esteve (14)

La Festa de la Tardor de Sant Esteve, en imatges

Per 24 d'octubre de 2022 a les 17:00 0 403 Visites

Entre les activitats ha destacat la 7a Fira del Vi i el Cava

Sant Esteve ha celebrat aquest diumenge 23 d’octubre la Festa de la Tardor amb diferents activitats. La més destacada ha estat la 7a Fira del Vi i el Cava, que ha comptat amb degustacions, artesania i música a la plaça del Doctor Tarrés. Durant el matí s’han repartit unes 500 copes i ha tingut una molt bona presència de visitants. La jornada ha estat amenitzada amb la música dels sesrovirencs ‘Acoustic Cuts’, amb acompanyament de Christian a la caixa, i el grup ‘Los amigos del acordeón’.

L’alcalde Enric Carbonell, acompanyat per la regidora de Promoció Econòmica, Roser Brosed, i pel primer tinent d’alcalde, Joan Galceran, han ofert el tradicional brindis de la fira.

Pel que fa al Concurs de Pintura Ràpida, que enguany s’ha tornat a recuperar després d’uns anys sense celebrar-se, han participat 33 persones. Ha estat organitzat per l’Ajuntament i ha comptat amb la col·laboració de l’estudi d’art Tinta i Vi de la sesrovirenca Marta Arañó.

Els premiats han estat Anna González Barros (650 euros), Joan Josep Català (500 euros) i Julio García Iglesias (350 euros), primera, segon i tercer, respectivament. El premi local, dotat amb 300 euros, l’ha guanyat Berta Mompo Tena. Totes les obres estaran exposades a la Sala El Celler fins al diumenge 6 de novembre. L’horari és dissabtes de 18 a 20h i festius de 12 a 14h.

Durant la Festa de la Tardor també s’ha celebrat la trobada de gegants, la prova de la 14a Lliga Intercomarcal d’Enganxes Amateur, un espectacle familiar i ball.

Des de La Bústia fem un recull de les imatges de la Festa de la Tardor de Sant Esteve:

Fotografies: La Festa de la Tardor de Sant Esteve l’any 2022 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: