Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
labustia-carnaval-martorell

Rues i festes de Carnaval aquest dissabte

Per 1 de març de 2019 a les 12:00 0 989 Visites

Martorell, Sant Andreu, Olesa, Esparreguera, Abrera, Sant Esteve, Collbató i Gelida

Martorell celebra el Carnaval el dissabte, 2 de març, a les 17h, amb la concentració de colles al carrer del Mur per a la Gran Ballada, que es tornarà a repetir per segon any consecutiu, a les 17.15h. A les 18h, engegarà la rua des del carrer del Mur fins a la Nau1 de Ca n’Oliveras.

A Sant Andreu de la Barca els més petits seran els protagonistes de la rua i del ball infantil el dia 2 de març a partir de les 11.15h. La rua farà el seu itinerari habitual sortint de l’esplanada del mercat setmanal i passant per l’avinguda Constitució, la Via de l’Esport, el passeig del Parlament, el carrer Catalunya i el carrer Doctor Fleming fins a tornar al punt d’origen. La festa continuarà a la nit amb el ja tradicional ball de disfresses que tornarà a tenir com a escenari el poliesportiu l’11.

La rua i festes de Carnestoltes d‘Olesa de Montserrat seran aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda, amb inici i final al Parc Municipal. També hi haurà celebració de Carnaval popular i alternatiu, amb la ronda de la Buiraca, el divendres a la nit.

La Rua de Carnestoltes d’enguany i el 10è Concurs de Comparses d’Esparreguera canvien el seu recorregut i l’emplaçament del final de festa, que es farà a la plaça del Centre aquest dissabte. Sortirà des de la rotonda nord de l’Avinguda Francesc Macià a les 18.30h, els carrers de Taquígraf Garriga, dels Arbres, de Baix i la plaça del Centre, on tindrà lloc l’exhibició de les diferents comparses.

Abrera el dissabte 2 de març se celebra la gran rua de Carnaval, amb concurs de disfresses. Partirà a les 4 de la tarda del parc de Can Morral per iniciar la rua pel passeig de l’Estació, passeig de l’Església, rambla Torrentet, carrer Rosers i plaça de Pau Casals, on es lliuraran els premis del concurs.

Sant Esteve Sesrovires celebra el Carnaval demà a partir de les 18h amb la concentració de comparses davant del Casino, amb posterior inici de la rua pels carrers de l’Illa peatonal amb final a la Plaça Doctor Tarrés per l’entrega dels premis.

A Collbató el Carnaval i la rua es fa aquest dissabte a partir de les 17.30h començant per la pista coberta de l’avinguda Centenari, rambla Mansuet i carrer Joan Vacarises.

Gelida també concentra la festa de Carnaval aquest disabte a partir de les 16.30h a la plaça de l’Església amb una rua fins al Saló d’Espectacles de la UCG on es repartirà coca i xocolata. La rua nocturna partirà a les 23.30h de la pça de la Vila fons al  Saló d’Espectacles de la UCG amb ball de festa.

Castellví va celebrar el Carnaval la setmana passada i Masquefa ho farà dissabte vinent dia 9.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: