Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia Joan Francesc Canovas 100 musicales mas que deberias ver

Joan Francesc Cánovas presenta a Olesa ‘100 musicales más que deberías ver’

Per 25 de novembre de 2022 a les 17:00 0 457 Visites

La presentació és aquest dissabte a les 11h a la Biblioteca Santa Oliva

L’olesà Joan Francesc Cánovas presenta aquest dissabte a les 11h la Biblioteca Santa Oliva d’Olesa el seu últim llibre ‘100 musicales más que deberías ver’, publicat recentment i que és una continuació de ‘100 musicales que deberías ver’.

En el llibre l’autor parla dels musicals més destacats de la història i en detalla característiques com els compositors, lletristes, dates d’estrena, dades bàsiques i sinopsis, entre d’altres. A més, apareixen imatges que il·lustren les obres.

Els 100 musicals estan classificats en quatre capítols: ‘Guardonats com a millors musicals en els premis Tony y Laurence Olivier’, ‘S’han convertit en clàssics del segle XX’, ‘Els nous musicals del segle XXI’ i ‘Apostes locals d’èxit’.

Cánovas ha explicat que “després d’escriure el llibre ‘100 musicales que deberías ver’ l’any 2020, vaig tenir el convenciment que quedaven moltes obres per referenciar. A vegades, amics, experts i aficionats em preguntaven per què no trobaven, entre els escollits, un musical en concret. Justificar-ho no sempre era fàcil i d’aquesta tensió va néixer el desig d’escriure un nou llibre amb cent musicals més”.

‘100 musicales más que deberías ver’ es pot trobar a qualsevol llibreria, a Ca la Nuri i online a través d’Amazon.

Fotografia: Joan Francesc Cánovas amb el llibre i durant una presentació a Barcelona [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat