Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia presentacio Santa Llucia Gelida 2022 (2)

Sor Lucía Caram, a Gelida

Per 25 de novembre de 2022 a les 12:45 0 886 Visites

Ha estat guardonada la seva fundació i s’han presentat els detalls de la Festa de Santa Llúcia que se celebra el 13 de desembre

La Sala d’Actes del Centre Cultural de Gelida ha acollit aquest dijous a la tarda la presentació del cartell, el plat i els actes de Santa Llúcia 2022, que se celebrarà el 13 de desembre.

Com és habitual, també s’ha fet entrega del guardó Santa Llúcia solidària, enguany atorgat a la Fundació del Convent de Santa Clara de Sor Lucía Caram. S’ha fet una donació de 1.500 euros. Aquesta fundació va néixer gràcies a l’impuls de la Plataforma Ciutadana de Solidaritat, creada en el Convent de Santa Clara de Manresa a l’abril del 2009.

Pel que fa al cartell, és obra d’Anna i Raquel Sánchez, les guanyadores del concurs de disseny que es va posar en marxa per promocionar la festa. D’altra banda, la guanyadora del plat de Santa Llúcia 2022 ha estat Abril Pérez Laborda.

Durant l’acte, la comissió ha presentat un roll up on hi ha els diferents elements de l’escudella. A més, s’han presentat les activitats de la diada d’enguany, en la qual l’escudella tornarà a ser la protagonista.

Aquí es pot consultar la programació completa de Santa Llúcia 2022.

 

La Festa de Santa Llúcia de Gelida és ‘Patrimoni festiu de Catalunya’.

L’Escudella de Gelida, a la fira de Montmaneu.

Dues dones fan història a la Festa de Santa Llúcia de Gelida.

Fotografies: Sor Lucía Caram amb membres de la Comissió de Festes de Santa Llúcia / Presentació del cartell, plat i actes de Santa Llúcia [Jangar]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Gelida