Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Laura Ruiz Movem Martorell

Laura Ruiz és la candidata de Movem Martorell a les eleccions

Per 25 de gener de 2023 a les 17:00 0 575 Visites

L’actual regidora serà l’única dona en encapçalar una llista electoral a Martorell

Movem Martorell ha escollit Laura Ruiz com a candidata a l’alcaldia per a les municipals de maig. Serà l’única dona que lideri una llista electoral a les properes eleccions al municipi. Actualment, juntament amb Xavier Sáez, és regidora a l’oposició.

L’any 2015, quan el partit es va presentar per primer cop a les eleccions municipals, Ruiz va sortir escollida regidora. Al 2019 va formar part de la llista electoral com a número 2 amb Xavier Sáez com a portaveu del grup municipal. Al 2022, Sáez va decidir centrar-se en projectes professionals i personals i l’assemblea va proposar a Ruiz encapçalar la llista.

Ruiz, de 34 anys, ha reconegut que ser cap de llista “és una responsabilitat enorme, però afortunadament a Movem sabem fer pinya i cuidar-nos els uns als altres. Gràcies a les persones precioses, incombustibles i honestes que formen Movem accepto aquest repte amb molta força i moltes ganes. Comença el compte enrere!”.

La candidata també ha declarat que “Martorell és la Corea del (Baix) Nord: hem sortit un cop a la ràdio en 8 anys. La política va de debatre, de compartir i contrastar visions, de construir consensos. Això no és possible si tens davant una majoria absoluta i absolutista que amordassa qualsevol veu discrepant”.

Durant l’estiu, Movem Martorell i Podem Martorell van iniciar les converses per acostar postures i no competir electoralment com ja va passar els anys 2015 i 2019. Finalment, l’acord ha estat possible i només es presentarà Movem, incorporant a la llista persones de Podem a títol individual.

Fotografia: Laura Ruiz [Aj Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Martorell, Política