Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia robatori gener 2023 Orange Olesa

Robatoris a Olesa, detinguts a Sant Andreu i Martorell i un incendi a Collbató, els últims successos

Per 25 de gener de 2023 a les 7:00 0 1362 Visites

La Unitat Canina del cos policial santandreuenc ha tornat a detectar droga mentre feia un patrullatge ordinari

La Policia Local de Sant Andreu ha detingut dues persones per tràfic de drogues. Estan acusades d’un delicte contra la salut pública.

La detenció s’ha produït quan la Unitat Canina del cos estava fent un patrullatge ordinari de seguretat ciutadana i ha detectat una actitud sospitosa per part del conductor d’un vehicle. Els agents, després d’aturar el conductor, han escorcollat l’interior del vehicle i l’agent caní ha detectat la droga. En total s’han intervingut 912 grams d’haixix i 575 euros en moneda fraccionada.

Fa uns dies, la Unitat Canina de la Policia Local també va detenir una persona per tràfic de drogues.

A Olesa, el diumenge a la matinada s’ha produït un robatori amb força a la botiga Orange del Passeig del Progrés, al costat de la plaça Catalunya. Ha succeït al voltant de les 3h i, segons ha informat la Policia Local, els responsables han encastat un vehicle a la porta d’accés de l’establiment i han fugit amb el mateix vehicle. La investigació està oberta. La setmana passada també es va produir un altre robatori semblant a la botiga Movistar, que es troba a prop.

A principi de gener també s’ha produït un robatori en dues botigues de telefonia mòbil a Martorell.

A Martorell, la Policia Local de Martorell ha detingut una dona i dos homes amb antecedents per estar implicats en diversos robatoris. El dia 23 de gener sobre les 13.20h, una patrulla va ser alertada per un conductor que havia observat una dona en actitud vigilant a una zona d’estacionament del municipi. Estava acompanyada de dos homes que miraven els baixos dels vehicles estacionats al lloc.

Posteriorment, van marxar de la zona en un vehicle que va ser identificat més tard gràcies a la col·laboració de la ciutadania. Un cop localitzat el cotxe amb els tres ocupants a l’interior d’un pàrquing de l’estació Enllaç dels Ferrocarrils Catalans, els agents van identificar i detenir les persones després d’escorcollar el vehicle i trobar una gran quantitat de material i eines diverses utilitzades en la sostracció de catalitzadors de vehicles.

D’altra banda, la Policia Local de Martorell va detenir la setmana passada un home per un delicte de danys per trencar a cops vuit retrovisors de vehicles estacionats al carrer.

A Collbató, un mal manteniment de la xemeneia ha provocat un petit incendi i gran concentració de fum a l’interior d’un habitatge. No s’han registrat danys personals.

Fotografies: Locals on s’han produït els robatoris a Olesa, droga i diners dels detinguts a Sant Andreu, retrovisor i material requisat a Martorell i incendi a Collbató [Aj Olesa / SE / Aj Sant Andreu / Policia Local Martorell / Policia Local Collbató]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: