Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia marxa primavera Martorell 2022

Obertes les inscripcions per a la 30a edició de la Marxa de la Primavera de Martorell

Per 7 de març de 2023 a les 18:00 0 994 Visites

Tindrà lloc el diumenge 26 de març i l’objectiu és donar a conèixer l’entorn natural

L’Ajuntament de Martorell ha obert les inscripcions per a participar en la 30a Marxa de la Primavera que se celebrarà el diumenge 26 de març. La caminada combina l’esport, el lleure i el redescobriment del paratge natural del municipi. A més, l’esdeveniment compta amb activitats variades per a totes les edats.

El recorregut curt serà de 6,5 km per la serra de Les Torretes, Quatre Camins i Les Mines de Plom. El recorregut llarg serà de 10,8 km, envoltant el Montgoi, i gaudint de les visites al Castell de Sant Jaume i a Les Mines de Plom.

Entre les activitats proposades hi ha un ‘raid’ d’aventura; un circuit amb diferents proves d’habilitat, força i equilibri; una activitat d’orientació i una altra de marxa nòrdica; i un itinerari de 7 km guiat per les serres de Les Torretes i l’Ataix;

També destaca l’activitat de descoberta i ajuda en la reforestació després de l’incendi de l’estiu de 2021. Sota el lema ‘Estimem la Serra de l’Ataix’ es dona continuïtat a un programa de divulgació i sensibilització per entendre millor l’entorn natural i preservar-lo de forma activa.

La marxa començarà a les 10h i, dues hores després, a la plaça de l’Església es podrà gaudir de música en directe amb el grup martorellenc Big P & Little J i PD’s. A partir de les 13.30h hi haurà un dinar popular.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç. També a qualsevol de les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell.

Fotografia: La Marxa de la Primavera l’any 2022 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Esports, Martorell