Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia exposicio Creu Roja voluntariat (1)

La Creu Roja inaugura una exposició sobre la tasca dels voluntaris

Per 7 de març de 2023 a les 12:00 0 441 Visites

Es pot visitar a la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell fins al 31 de març

La Creu Roja ha exposat a la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell la mostra ‘Crossing Lives-Històries de persones. Retrats d’Humanitat’. Es tracta d’un recull de 77 imatges en blanc i negre que reflecteixen la tasca que fan els voluntaris de l’entitat envers els col·lectius en situació de vulnerabilitat. Són obra de la fotògrafa Mónica Das Neves i es poden visitar fins el dia 15 d’abril.

Santiago Sánchez, president d’honor de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, ha explicat que “a través de l’exposició volem que la gent tingui més en compte la tasca humanitària que fem. En concret, l’atenció dels voluntaris a aquelles persones que es troben en situacions difícils: soledat, problemes de salut, de drogaddicció… gent que ha caigut al pou, que no sap sortir-ne i que necessita una persona al seu costat que l’ajudi”.

L’exposició s’ha inaugurat el dimecres 1 de març i ha comptat amb la presència del president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet; la prevista provincial de Barcelona, Lídia Lanuza; el president de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Ramon Vila; la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Cristina Dalmau; i la regidora d’Ensenyament i Salut, Soledad Rosende.

Fotografia: Inauguració de l’exposició ‘Crossing lives’ de la Creu Roja [Aj Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell, Societat