Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia presentacio Vicky Castellanos (10)

Vicky Castellanos, cap de llista de Junts per Castellví-PSC: “Volem portar una política útil, transformadora, conciliadora i respectuosa”

Per 7 de març de 2023 a les 17:00 0 381 Visites

La candidata a l’alcaldia de Castellví ha estat presentada en un acte públic

Vicky Castellanos, candidata de Junts per Castellví-PSC a l’alcaldia, ha estat presentada aquest diumenge en un acte públic celebrat al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. Ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Sant Andreu, Ana Alba, i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez.

L’actual regidora de Benestar Social i Serveis municipals i Polítiques feministes i diversitat sexual i de gènere, ha comentat que volen “portar una política útil, transformadora, conciliadora i respectuosa a l’alcaldia del nostre poble. El nostre objectiu és millorar cada dia la qualitat de vida de la ciutadania des del diàleg i l’acord amb la resta de formacions polítiques i amb les veïnes i els veïns”.

Castellanos també ha dit que si és escollida alcaldessa prioritzarà la sanitat i el transport públic: “Aniré al Departament de Salut a reclamar una ampliació de l’horari del CAP i treballaré perquè el bus tingui més parades i sigui més accessible per a tothom”.

Per la seva banda, Alba ha dit que “la Vicky no només és una gran candidata, sinó que serà una magnífica alcaldessa que treballarà perquè cap veí i veïna del seu municipi es quedi enrere”.

Finalment, Martínez ha comentat que Castellanos “és una de les conselleres comarcals més estimades i més reconegudes del Baix Llobregat per la seva entrega, el seu coneixement, la seva capacitat d’arribar a acords amb les forces polítiques del consell i per aconseguir recursos d’altres administracions”.

Fotografies: Presentació de Vicky Castellanos [PSC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: