Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Montserrat Rovira

Montse Rovira, cap de llista de Gelida per la República-Fem Poble

Per 6 de març de 2023 a les 19:00 0 928 Visites

És la segona vegada que es presenta com a cap de llista i és l’actual regidora de Cultura, Escola de Música, Cooperació i Entitats

Gelida per la República-Fem Poble ha escollit Montse Rovira com a cap de llista per a les eleccions del 28 de maig. És la segona vegada que es presenta com a cap de llista i forma govern amb ERC i Gelida en Comú des de l’inici del mandat el 2019.

Montse Rovira té 63 anys i és professora de música i d’infantil prejubilada. És l’única regidora del seu grup municipal i està al capdavant de Cultura, de l’Escola de Música, Cooperació i Entitats.

Ha estat l’única candidatura presentada en un acte celebrat a la seu de la formació, al carrer Major 13. En la seva intervenció, Rovira ha dit que “hem fet molta feina en aquests quatre anys, però encara ens en queda molta per fer”.

Sobre aquest mandat, ha destacat que “malgrat les dificultats trobades, he estat capaç de liderar i tirar endavant projectes tan importants i ambiciosos com la rehabilitació de l’edifici de les Monges, seu del Centre d’Iniciatives Culturals, que no haurà costat ni un cèntim a l’Ajuntament perquè hem aconseguit més d’1,2 milions d’euros en subvencions. O el projecte i subvenció de més d’un milió d’euros per la construcció de la nova biblioteca municipal”.

Rovira ha recordat els reptes de Gelida: “No pot ser que la gent hagi de marxar fora de Gelida a fer esport”. Per això ha destacat els seus esforços per aconseguir que l’Ajuntament compri Can Pàmies. “Això ens permetria ampliar la zona esportiva, destinar el gran casal noucentista a casa museu, els jardins a fer un gran parc verd per a Gelida, i de passada, impedir la construcció de nous habitatges en aquesta zona emblemàtica del poble”.

“Si amb una sola regidoria hem fet tanta feina, imagineu-vos quantes coses farem per Gelida quan en tinguem més!”, ha afegit Rovira.

Fotografia: Montse Rovira [Gelida per la República-Fem Poble]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Gelida, Política