Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia presentacio Adria Camino (4)

Adrià Camino, presentat com a cap de llista d’Endavant Castellví

Per 28 de març de 2023 a les 21:00 0 476 Visites

És l’actual alcalde del municipi i és la segona vegada que es presenta com a candidat

Endavant Castellví ha presentat el 18 i 19 de març, al Centre Cívic de Can Sunyer i a Plaça Europa, respectivament, Adrià Camino, actual alcalde del municipi, com a candidat a l’alcaldia. En aquest mandat, el partit té quatre regidors a l’Ajuntament.

És la segona vegada que Camino, de 30 anys, es presenta com a cap de llista. És graduat en Ciència Política i Gestió Pública i té un màster en Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament, un en Gestió i Dret Local i un altre en Govern Local.

Camino ha destacat que “amb totes les dificultats, encerts i errors, en aquest mandat hem pogut assentar les bases per construir el municipi que volem, un municipi integrador, obert, transparent, que aposta per la cultura i la vida de poble. En definitiva, un poble viu i amb esperit! Castellví està a punt de fer un salt qualitatiu sense precedents i m’agradaria continuar contribuint a portar el poble cap al futur.”

L’acte de presentació del candidat ha servit també per presentar el projecte d’Endavant Castellví, “un nou partit creat amb llibertat i autonomia i amb l’única ideologia política del treball pel nostre municipi, pels nostres veïns i veïnes. Som un grup de gent, que ja porta treballant pel poble anys, i que vol continuar la seva tasca, oferint la seva il·lusió i esforç per fer de Castellví, de tots els seus barris, espais de convivència, confortables, moderns i sostenibles”.

El partit també s’ha definit com “transversal, amb veïns i veïnes de tots els indrets de Castellví amb diferents punts de vista, però amb una cosa en comú: tots i totes volem aportar el nostre esforç en benefici de Castellví”.

Fotografies: Adrià Camino i les seves presentacions a Castellví [Endavant Castellví]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: