Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia presentacio Miquel Sola (1)

Miquel Solà, candidat d’ERC – GIC a Collbató: “Em presento per finalitzar projectes que estan en marxa i iniciar-ne de nous”

Per 28 de març de 2023 a les 22:00 0 314 Visites

L’actual alcalde ha estat presentat públicament acompanyat de Mar Andreu, Joan Borràs i Diana Riba

Miquel Solà, actual alcalde de Collbató i cap de llista d’ERC – GIC a les eleccions del mes de maig, ha presentat la seva candidatura en un acte a la plaça de l’Era el dissabte 18 de març. Ha estat acompanyat de Mar Andreu, regidora de Cultura, Igualtat i Patrimoni i número 2 de la llista. També han intervingut el Joan Borràs, delegat del Govern a Barcelona, i Diana Riba, eurodiputada.

En el seu discurs, Solà ha definit l’actual mandat com a “complex, marcat per la pandèmia i la guerra a Ucraïna i les conseqüències socials i econòmiques que han comportat. Malgrat aquestes circumstàncies, el govern no s’ha aturat i ha dut a terme bona part dels projectes que s’havien marcat, com l’obertura del nou consultori o el canvi integral de l’enllumenat públic”.

Solà també ha explicat que es presenta a la reelecció “per finalitzar projectes que estan en marxa, com el tancament de la pista poliesportiva Martí Gil o assegurar que el futur de l’A2 passi pel soterrament, així com iniciar-ne de nous amb un equip renovat que té molt de futur al davant”.

Per la seva banda, Andreu ha destacat “la creació de l’àrea d’igualtat que ha impulsat les polítiques feministes a Collbató i l’aposta per una cultura de qualitat i proximitat per a tots els públics, també en moments difícils com els de la pandèmia en els que era necessari recuperar-nos emocionalment”.

Borràs ha destacat de Solà “el compromís, l’experiència i la capacitat de lluitar per aconseguir el millor per Collbató”.

Per últim, Riba ha agraït “la feina feta pels que aquests anys difícils han estat al capdavant dels ajuntaments” i ha destacat “la necessitat que els futurs governs municipals tinguin un compromís per la transformació verda, com és el cas de Collbató”.

Fotografies: Presentació de Miquel Solà [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Collbató, Política