Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia CRARC i Ajuntament Masquefa reben Segell Biosphere (1)

El CRARC i l’Ajuntament de Masquefa reben el Segell Biosphere

Per 14 d'abril de 2023 a les 17:00 0 379 Visites

El distintiu acredita que el centre i el consistori tenen compromís amb la sostenibilitat

El Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) i l’Ajuntament de Masquefa han rebut el Segell Biosphere de Turisme Sostenible. Aquest distintiu certifica el seu compromís amb la sostenibilitat i el turisme sostenible. També confirma la implicació de les institucions i empreses i les seves bones pràctiques.

El turisme sostenible del CRARC, que cada any rep més de 20.000 visites, és l’ús de productes de proximitat, fomentar la reutilització i el reciclatge i disminuir la petjada de carboni en les seves activitats.

Per la seva banda, l’Ajuntament ha rebut el distintiu en el marc de la destinació Paisatges de Catalunya i del treball desenvolupat amb el Consell Comarcal de l’Anoia.

Daniel Gutiérrez, regidor de Promoció del Territori del consistori, ha dit que “la sostenibilitat és el camí de present i futur de l’activitat turística. Al CRARC i a Masquefa treballem per ser una destinació sostenible de referència, fomentant una activitat turística responsable, coherent i conscient a nivell ambiental, social i econòmica”.

El regidor també ha destacat que amb aquest compromís Biosphere “posem l’Agenda 2030 com a eix fonamental del desenvolupament de Masquefa i de la política turística de Masquefa”. Finalment, Gutiérrez ha donat “l’enhorabona al CRARC per la certificació i als equips tècnics municipals per la seva feina i compromís”.

L’objectiu del ‘Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere’ és estendre la cultura de la sostenibilitat turística a institucions, empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. El programa el desenvolupa la Diputació de Barcelona i té el suport de l’Institut de Turisme Responsable.

Fotografia: El CRARC i l’Ajuntament de Masquefa amb al segell que els acredita com a institucions amb compromís amb el turisme sostenible [Aj]

Print Friendly, PDF & Email