Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia acord Olesa Oberta, Catalunya en Comu i Podem Catalunya

Olesa Oberta arriba a un acord amb Comuns i Podem

Per 25 d'abril de 2023 a les 18:00 0 623 Visites

La formació municipalista es presentarà a les eleccions del 28 de maig en coalició afegint En Comú Podem al seu nom

Olesa Oberta, Catalunya en Comú i Podem Catalunya han arribat a un acord de col·laboració. La recentment creada formació política municipal es presentarà en coalició amb el nom d’Olesa Oberta En Comú Podem a les eleccions del 28 de maig.

Aquesta entesa és possible després que el Bloc Olesà, actualment al govern, finalitzés l’acord amb En Comú per presentar-se conjuntament amb la CUP als comicis municipals.

En una nota, Olesa Oberta ha explicat que l’acord “posa de manifest la coincidència ideològica dels seus respectius principis, idearis i programes, fonamentats en el socialisme, l’ecologisme, el feminisme i el municipi”.

Alhora, “constaten també que, històricament, aquest espai no ha estat representat d’una forma efectiva a Olesa i que la conjuntura política actual fa necessari i obligatori donar respostes a les persones que facin seus els principis abans esmentats recuperant-los per a la ciutadania olesana que s’hi senti representada, tot deixant de banda antics enfrontaments i malentesos”.

L’acord vol “treballar activament a qualsevol nivell territorial en la consecució d’aquest objectiu col·laborant en tots els processos electorals o referendaris que eventualment es poguessin produir”.

El nou partit Olesa Oberta presenta Samuel Rodríguez com a cap de llista.

Fotografia de portada: Samuel Rodríguez, president i cap de llista d’Olesa Oberta, i Martí Obiols, secretari general del partit, amb el document signat de l’acord [Olesa Oberta]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: