Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia banderes LGTBIQ primera cremada i segona Gelida

Desenes de persones es concentren per condemnar un altre acte d’odi a Gelida

Per 2 de juliol de 2023 a les 17:00 0 492 Visites

La bandera del col·lectiu LGTBIQ+ que estava penjada al balcó de l’Ajuntament ha aparegut cremada, des del consistori han fet una crida per rebutjar-ho i han penjat una altra senyera

La plaça de la Vila de Gelida ha estat el punt de concentració de desenes de veïns que han respost a la crida de l’Ajuntament per condemnar un altre acte d’odi al municipi, en aquest cas a la comunitat LGTBIQ+. Fonts municipals han informat que el dijous 29 de juny es va cremar la bandera d’aquest col·lectiu penjada al balcó en commemoració del Dia Internacional de l’orgull LGTBIQ+, que s’ha celebrat el dia 28.

L’Ajuntament ha rebutjat aquest acte d’odi: “Un cop més, mostrem i fem explícit que treballar per a la igualtat vol tenir com a horitzó un escenari on les diferències per orientació sexual i de gènere són respectades amb igualtat de drets i viscudes amb total llibertat. És voluntat i compromís, per tant, de la nostra institució, lluitar de manera ferma i decidida pels drets i les polítiques LGTBIQ+”.

Aquí es pot llegir el manifest de l’Ajuntament de Gelida en rebuig a l’acte de violència cap al col·lectiu LGTBIQ+ al municipi.

Fa uns mesos, l’Ajuntament va condemnar l’atac masclista a l’exposició de dones a Gelida.

Fotografies: A portada, la primera bandera LGTBIQ+, restes després d’aparèixer cremada i la segona penjada al balcó de l’Ajuntament [Aj/SE]/ Concentració per condemnar els actes d’odi contra el col·lectiu LGTBIQ+ [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Successos