Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia concentracio contra tancament consultori medic Castellvi (2)

Primera manifestació veïnal en contra del tancament del consultori mèdic de Castellví

Per 3 de juliol de 2023 a les 7:00 0 444 Visites

També s’estan recollint signatures per la seva reobertura i que la població no es quedi sense metge durant 3 mesos

Veïns de Castellví s’han concentrat en contra del tancament del consultori mèdic durant els mesos d’estiu. Es tracta de la primera manifestació i s’ha fet aquest diumenge a les 19.30h a la plaça del poble, davant del consultori.

La convocatòria l’han fet els mateixos veïns i ha rebut el suport de l’Ajuntament. De fet, l’alcalde Adrià Camino i regidors de tots els grups municipals també han assistit a la manifestació.

A banda d’aquesta concentració, s’estan recollint signatures per evitar que es tanqui el consultori fins el dimecres 13 de setembre i que Castellví no estigui sense metge durant 3 mesos. Els fulls estan disponibles a l’Ajuntament i tothom qui vulgui donar suport a la petició ho pot fer durant aquesta setmana de 8 a 15h.

Camino ha destacat que és “comprensible i totalment justificat que els veïns i veïnes hagin sortit al carrer a expressar el seu malestar per les mancances dels serveis de Salut a Castellví, que han arribat a un punt insostenible. I en aquesta ocasió, a més, l’avís de tancament va arribar un divendres dient que la setmana següent ja no s’obriria”.

L’alcalde també ha afegit que “des de l’Ajuntament fa temps que treballem, juntament amb la resta de municipis de l’EAP Martorell Rural, en reunions amb el departament de Salut, per buscar una solució definitiva als problemes. En aquest marc, la nostra proposta és que el consultori de Castellví passi a dependre de l’EAP Martorell Urbà, fet que suposaria tenir el CAP de referència a cinc minuts, i no a més de vint minuts com passa amb Masquefa”.

A banda de traslladar a Salut el malestar de l’Ajuntament i de la ciutadania pel tancament del consultori, Camino també ha avançat que aquest dimarts hi haurà una nova reunió amb els responsables de l’EAP Martorell Rural i espera “que es pugui albirar una solució a l’atenció mèdica i d’infermeria d’aquests mesos estivals”.

El consultori mèdic de Castellví tanca i l’Ajuntament reclama millores en els serveis sanitaris.

Fotografies: Concentració en contra del tancament del consultori mèdic de Castellví [SE]

Print Friendly, PDF & Email