Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Festa Major Abrera 2023 29

La Festa Major d’Abrera, en imatges

Per 4 de juliol de 2023 a les 7:00 0 619 Visites

L’alcalde Jesús Naharro, el regidor de Cultura Francisco Sánchez i les regidores de diverses àrees, Giulia Mirto i Arantxa Galofré fan una valoració

La Festa Major d’Abrera, que va començar el dimecres 28 de juny, ha acabat aquest diumenge 2 de juliol amb el piromusical ‘Abrera crea cultura amb nom de dona’ i les havaneres amb rom cremat. Els actes més destacats han estat els relacionats amb la tradició popular. També les activitats i espectacles per als més petits, els concerts i actuacions per al jovent.

L’alcalde Jesús Naharro ha fet una valoració “molt positiva. Han estat cinc dies de festa i ens hem pogut trobar a les nostres places i carrers amb amics, famílies i veïns i veïnes. Hem pogut compartir més de 70 actes i el Departament de Cultura i de Seguretat Ciutadana han pogut organitzar la festa d’una manera exquisida. Les entitats i associacions no han deixat de treballar de forma constant durant tot l’any perquè tots passem una festa increïble i enguany ha estat una Festa Major més multitudinària que mai”.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Francisco Sánchez, ha destacat que “hem intentat cobrir tots els gustos i preferències perquè tothom se sentís a gust en aquesta Festa Major. Vull agrair la bona feina de la nostra Policia Local, Protecció Civil i entitats que són les que ens donen aquest suport. Sense elles no podríem tirar endavant una Festa Major amb aquesta quantitat d’activitats”.

La regidora d’Igualtat, Feminisme i LGTBI, Gent Gran i Relació amb les entitats, Giulia Mirto, ha dit que ha estat “una Festa Major absolutament igualitària, en clau de dona i LGTBI. Hem pogut gaudir d’una programació pensada en clau d’igualtat, hem tingut artistes i grups femenins, i durant les nits també el Piromusical ha estat en clau de dona, amb artistes de totes les èpoques per posar en valor la veu i la cultura en clau de dones.

Finalment, la regidora d’Infància, Joventut, Patrimoni Cultural i Comunicació, Arantxa Galofré, ha volgut “donar les gràcies a totes les nostres famílies, que han pogut gaudir de moltes activitats als nostres carrers, places i a la piscina d’estiu. També a les entitats i a les AFAS que han col·laborat”.

Des de La Bústia fem un recull d’imatges de la Festa Major d’Abrera:

Fotografies: La Festa Major d’Abrera 2023 [Aj / La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura