Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia Laura Toro concurs Miss Univers Espanya (2)

Laura Toro: “El concurs Miss Univers Espanya ha estat una experiència única”

Per 3 de juliol de 2023 a les 17:00 0 1155 Visites

La martorellenca explica a La Bústia el seu camí en el concurs de bellesa nacional

La martorellenca Laura Toro ha participat aquest dissabte 1 de juliol en el concurs Miss Univers Espanya. En declaracions a La Bústia ha assegurat que per a ella ha estat “una experiència única. Vaig gaudir molt a la passarel·la tot i ser el meu primer concurs nacional i la segona vegada que desfilava. Vaig sentir mil emocions”.

Tot i no passar al Top 10, Toro ha explicat que té ganes “de continuar aprenent. No tanco les portes al món del modelatge, ja que he descobert que és una indústria meravellosa amb un ventall molt ampli d’oportunitats”.

Sobre el concurs, la martorellenca ha destacat “l’amistat que he fet amb les noies. Totes érem de diferents perfils i cadascuna amb un matís que ens fa úniques. L’hotel on vam estar em va encantar i no vam parar de fer activitats des del matí fins a la nit”.

Toro creu que aquesta experiència li ha “enriquit molt i m’ha fet conèixer més a mi mateixa. Sempre la guardaré al cor”.

El concurs de bellesa ha consistit en la concentració una setmana a Los Olivos Beach Resort de Tenerife. Durant aquest temps, els jutges han observat la forma de ser de les candidates. La gala final ha estat el dissabte, on les 17 aspirants a Miss Espanya han modelat per la passarel·la amb vestit de bany, un altre de dissenyador i, finalment, amb un vestit de gala.

 

Laura Toro participa en el concurs Miss Univers Espanya

La martorellenca Laura Toro agafa el relleu de Paula Ortega com a Miss Univers Catalunya

Fotografia: Laura Toro en la gala final del concurs Miss Univers Espanya [Laura Toro]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell