Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia agermanament Sant Esteve i Champniers (4)

Sant Esteve i Champniers celebren el desè aniversari de l’agermanament

Per 6 de juliol de 2023 a les 12:00 0 498 Visites

Una delegació sesrovirenca ha viatjat a la localitat francesa per celebrar l’efemèride

Una delegació sesrovirenca s’ha desplaçat el cap de setmana a Champniers per celebrar els 10 anys d’agermanament amb la localitat francesa. Han viatjat membres del comitè d’agermanament, el grup de fotògrafs d’Artviu, l’alcalde Enric Carbonell i el tècnic de Cultura.

L’acte oficial a la Marie du Champniers ha començat amb els parlaments dels alcaldes, Michaël Laville i Carbonell, acompanyats per la comissió d’agermanament i el comitè de Jumelage.

També s’ha fet un intercanvi de records per part de Sant Esteve d’un quadre del municipi premiat en el concurs de pintura ràpida i una obra de la ceramista Montse Carafí. Per la seva banda, Laville ha entregat un llibre de cuina francesa i un lot de productes locals. A continuació, s’ha plantat un roure com a símbol del vincle entre els dos municipis.

En l’àmbit cultural s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica ‘Reflets et Ombres’, una mostra col·lectiva que recull imatges dels membres dels col·lectius OPAL i Artviu.

A l’octubre està prevista la commemoració del desè aniversari de l’agermanament a Sant Esteve i es podran veure aquestes obres.

Fotografies: Visita de la delegació sesrovirenca a Champniers [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: