Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia reunio Ajuntament Castellvi EAP Martorell Rural

El consultori mèdic de Castellví reobrirà parcialment durant l’estiu

Per 5 de juliol de 2023 a les 12:00 0 379 Visites

Salut ha fet una reorganització del personal per poder obrir els dimecres de juliol i la primera setmana de setembre

El consultori mèdic de Castellví reobrirà parcialment durant aquest estiu i oferirà servei els dimecres 12, 19 i 26 de juliol i el 6 de setembre, de 8 a 14h. La reobertura del centre arriba després de la mobilització ciutadana de protesta i la queixa de l’Ajuntament un cop el consultori confirmés abans de Sant Joan que no tornaria a obrir fins el 13 de setembre.

La decisió de reobrir parcialment el consultori s’ha comunicat aquest dimarts al matí en la reunió a l’Ajuntament entre l’alcalde Adrià Camino i el regidor de Salut, Joan Carles Almirall, amb l’equip directiu de l’EAP Martorell Rural i del Sector Sanitari Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat Nord del Departament de Salut de la Generalitat.

Els responsables de l’àmbit sanitari han explicat que els motius que havien portat a anunciar el tancament del consultori van ser la falta de personal i la coincidència amb el període de vacances. Ara, a través d’una reorganització amb personal d’altres zones s’ha pogut fer la proposta de reobrir un dia a la setmana durant part de juliol i la primera setmana de setembre.

En canvi, a l’agost continuarà tancat. A partir de la setmana del 12 de setembre es recuperaran els dos dies d’obertura, els dimecres i divendres de 8 a 14h.

Almirall ha dit que “la reobertura parcial anunciada per aquest estiu és una millora, però evidentment no és la situació ideal. La falta de metges no permet, pel que sembla, oferir més dies de servei fins al setembre. Des de l’Ajuntament continuarem treballant per aconseguir la normalització del servei del consultori tant en períodes de vacances o festiu com la resta de l’any”.

Fotografia: Reunió a l’Ajuntament de Castellví entre l’alcalde i regidor de Salut de l’Ajuntament i els responsables de l’àmbit sanitari [Associació de veïns i veïnes de Can Sunyer i Valldaina]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: