Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia ple cartipas Sant Esteve

Sant Esteve aprova el cartipàs amb les retribucions de l’alcalde i regidors

Per 20 de juliol de 2023 a les 19:30 0 441 Visites

El govern compta amb tres dedicacions exclusives, la de l’alcalde al 75% i tres al 32%

Sant Esteve ha aprovat el cartipàs amb les delegacions, dedicacions i retribucions econòmiques de l’alcalde i els regidors.

L’alcalde Enric Carbonell (PSC) és també el regidor d’Hisenda, Urbanisme, Cultura, Transició Energètica i Medi Ambient i Barris. Joan Galceran (ARASes) és el 1r tinent d’alcaldia i regidor d’Infraestructures, Via Pública, Civisme i Convivència i Gestió Interna. Roser Brosed (PSC) és la 2a tinent d’alcaldia i regidora de Comunicació i Transparència, Recursos Humans, Participació Ciutadana, Promoció Econòmica, Comerç i Acció Turística.

Òscar Rodríguez (PSC) és el 3r tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, Joventut, Esports i Salut. José Carlos Díaz (ARASes) és 4t tinent d’alcaldia i regidor de Seguretat Ciutadana i Noves Tecnologies. Lorena Cuesta (PSC) és regidora de Serveis Socials, Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI i Gent Gran. Manuel Martínez (PSC) és regidor d’Infància, Formació i Ocupació, Mobilitat i Cooperació.

Estan a l’oposició, per ERC, Maria Carme Rallo, Adrià Companys, David Sánchez, Olga Muñoz i Carlota Cerd; i per Som Alternativa, Laura Haba.

 

Sous i indemnitzacions

De les retribucions econòmiques, totes en bruts anuals, dos regidors tenen una dedicació exclusiva del 100% de la jornada laboral: Roser Brosed i Oscar Rodríguez amb 40.000 euros cadascun. També s’ha aprovat una altra d’exclusiva de Joan Galceran amb 45.000 euros, però actualment no té la retribució de l’Ajuntament perquè continua com a assessor de l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, encara que ha manifestat poder dedicar-se en un futur plenament a l’Ajuntament de Sant Esteve.

L’alcalde Enric Carbonell té una dedicació parcial del 75% de la jornada laboral amb una retribució de 36.000 euros bruts anuals.

Tres regidors tenen una dedicació parcial del 32% de la jornada laboral amb una retribució de 15.360 euros: Lorena Cuesta, Manuel Martínez i José Carlos Díaz.

Les indemnitzacions de la resta de regidors és per l’assistència per sessions: als plens ordinaris 400 euros; als plens extraordinaris i urgents, 150 euros; a la Junta de Govern, 200 euros; a les comissions Informativa General de Plens ordinaris, 200 euros; a la de Plens extraordinaris i urgents, 150 euros; a l’Especial de Comptes, 150 euros; i per a la Junta de Portaveus ordinàries i extraordinàries, 200 euros.

 

Els 13 representants a l’Ajuntament de Sant Esteve per al mandat 2023-2027 són 5 d’ERC, 5 del PSC, 2 d’ARAses i 1 de Som Alternativa.

Fotografia de portada: El Ple extraordinari de Sant Esteve del 29 de juny ha aprovat les dedicacions, retribucions i indemnitzacions per al nou mandat [RTV10 Sesrovires]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: