Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia ple cartipas Castellvi

El Ple de Castellví aprova el cartipàs, dedicacions i el règim econòmic de l’alcalde i regidors

Per 20 de juliol de 2023 a les 20:30 0 242 Visites

El govern compta amb una dedicació exclusiva, una al 70% i una al 50%

El Ple de Castellví ha aprovat el 3 de juliol el cartipàs amb les delegacions, dedicacions i retribucions econòmiques de l’alcalde i els regidors.

L’alcalde Adrià Camino (Endavant Castellví-CM) és també responsable de Participació Ciutadana, Relacions institucionals, Associacions, Innovació i Desenvolupament social i Comunicació i Noves tecnologies. José Cara (Endavant Castellví-CM) és 1r tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Comerç i Indústria i Promoció Econòmica.

Josep M. Mitjans (Endavant Castellví-CM) és 2n tinent d’alcaldia i regidor de Territori i Medi Ambient, Gent Gran, Benestar social i Cultura i Patrimoni. Sergi Busquets (Endavant Castellví-CM) és 3r tinent d’alcaldia i regidor de Joventut, Educació, Festes, Polítiques feministes i diversistat sexual i de gènere i Esports.

Teresa Mínguez (Endavant Castellví-CM) és regidora de Via pública i Equipaments, Turisme i Seguretat i Mobilitat. I Joan Carles Almirall (Endavant Castellví-CM) és regidor de Serveis bàsics municipals externalitzats, Hisenda, Recursos humans i Salut.

Estan a l’oposició, per Junts per Castellví-CP, Vicky Castellanos, David Grau i Carmen Góngora; per Fem Poble-ERC, Anna Gil i Yolanda Torres.

 

Sous i indemnitzacions

Pel que fa a les retribucions econòmiques, totes en bruts anuals, la regidora Teresa Mínguez té una dedicació exclusiva amb el 100% de la jornada laboral amb una retribució 28.000 euros.

L’alcalde Adrià Camino té una dedicació parcial amb el 70% de la jornada laboral amb una retribució de 31.000 euros, mentre que el regidor Joan Carles Almirall té una dedicació a temps parcial amb el 50% de la jornada laboral amb una retribució de 14.000 euros bruts a l’any.

La resta de membres de la Corporació rebran el règim d’indemnitzacions per l’assistència a cada sessió: al Ple 175 euros; a la Junta de Govern 525 euros; i a la Comissió Especial de Comptes, 175 euros.

 

Plens

Els plens ordinaris passaran a celebrar-se el tercer dilluns de cada mes senar (gener, març, maig, juliol, setembre i novembre) en comptes de cada primer dilluns, com es feia anteriorment.

 

Els 11 representants a l’Ajuntament de Castellví per al mandat 2023-2027 són 6 per Endavant Castellví, 3 per Junts per Castellví-CP i 2 per Fem Poble-ERC.

 

Fotografia: Ple en el qual s’ha aprovat el cartipàs per al mandat 2023-2027 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: