Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia ple cartipas 2023 Gelida

Gelida aprova l’organització, les delegacions i les indemnitzacions del nou mandat

Per 20 de juliol de 2023 a les 21:00 0 299 Visites

L’alcalde, amb règim de dedicació exclusiva, no percebrà la retribució del consistori pel càrrec que desenvolupa a la Mancomunitat Penedès Garraf

Gelida ha aprovat el cartipàs amb les delegacions, dedicacions i retribucions econòmiques del nou mandat. El govern del PSC està format per l’alcalde Lluís Valls, que és també el regidor d’Urbanisme i Habitatge, Hisenda i Recursos Humans, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Serveis Municipals i Comunicació. Maria Rigau és la 1a tinent d’alcaldia, regidora de Gent Gran, Comerç i Cultura. Marc Monleón és 2n tinent d’alcaldia, regidor d’Esports i Cooperació.

Marc Rodríguez és 3r tinent d’alcaldia, regidor de Barris i Urbanitzacions, Promoció Econòmica i Turisme. Mireia Alasà és 4a tinent d’alcaldia, regidora d’Inclusió, Educació i Escola de Música. José Luis Maza és regidor d’Infància i Joventut, Festes, Participació Ciutadana i Transparència. Sergio Sarmiento és regidor d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBIQ+, Medi Ambient i Sostenibilitat, Civisme i Benestar Animal; i Mari Luz López és regidora de Salut i Consum i Serveis Socials.

A l’oposició estan d’ERC Lluïsa Llop i Marga Bertran; de Gelida per la República Montse Rovira i Laura Manzano; i per la CUP Quim Navales.

 

Sous i indemnitzacions

De retribucions econòmiques, totes en bruts anuals, només hi ha una en règim de dedicació exclusiva, la de l’alcalde Lluís Valls, que és de 41.447,90 euros. Però no percebrà aquesta retribució mentre percebi la del càrrec que desenvolupa a la Mancomunitat Penedès Garraf, i passaria a percebre-la automàticament en cas de cessament en aquest càrrec.

Els regidors tenen les següents indemnitzacions per l’assistència a cada sessió: als Plens 142,50 euros; a la Junta de Govern Local 118,75 euros els tinents d’alcalde; a les Comissions Informatives 28,50 euros; i a la Comissió de Govern 118,75 euros. Els membres d’aquesta Comissió que també ho siguin de la Junta de Govern Local, renuncien de facto a percebre cap indemnització per l’assistència efectiva a aquesta Comissió.

 

Plens

Les sessions plenàries ordinàries són l’últim dimarts de cada dos mesos a les 20h.

 

Els 13 representants a l’Ajuntament de Gelida pel mandat 2023-2027 són 8 del PSC, 2 d’ERC, 2 de Gelida per la República Fem Poble i 1 per la CUP.

Fotografia: El ple de Gelida de l’11 de juliol ha aprovat el cartipàs, les dedicacions i les retribucions econòmiques del mandat 2023-2027 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Política