Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia Mans Mercedaries 2023 (1)

Mans Mercedàries finalitza les obres de l’ampliació de l’escola a Luanda

Per 19 d'agost de 2023 a les 7:00 0 322 Visites

Els cooperants de l’ONG han clos el 29è Camp de Treball a Angola

L’ONG martorellenca Mans Mercedàries ha posat punt final al 29è Camp de Treball el diumenge 6 d’agost. Després d’un mes a Angola, l’expedició formada per nou cooperants ha aterrat a l’Aeroport d’El Prat amb l’alegria d’haver col·laborat en dos projectes. Enguany, la campanya solidària ha permès finalitzar l’ampliació de l’Escola Irma Palacios, a Luanda.

El Camp de Treball s’ha centrat, a banda de les obres de l’escola, en la realització de tasques lúdico-educatives i de millora d’espais a l’Orfenat de Kudielela a Malange.

L’Escola Irma Palacios és un centre concebut inicialment com a espai d’alfabetització per a dones, al que després s’hi va afegir l’escolarització de nenes del barri. Recentment, a proposta del govern, s’ha ampliat per convertir-la en una escola d’Infantil i Primària.

Les obres han culminat aquest estiu i l’espai s’ha pogut inaugurar el 3 d’agost. El seu finançament ha estat possible gràcies als diners recaptats en el darrer any. Han col·laborat particulars, socis i padrins de l’ONG, comerços i institucions, entre les quals l’Ajuntament de Martorell.

Els cooperants faran un balanç dels resultats del 29è Camp de Treball el proper 22 de setembre a les 19h a l’Auditori Joan Cererols.

Fotografies: 29è Camp de Treball de Mans Mercedàries [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat