Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Pastora Soler Festa Major Martorell

La Festa Major de Martorell, en imatges

Per 17 d'agost de 2023 a les 18:00 0 621 Visites

El concert de Pastora Soler ha estat l’acte més multitudinari amb uns 8.000 espectadors

La Festa Major de Martorell, que va començar el dilluns 14 d’agost, ha acabat aquest dimecres amb una doble sessió d’El Pony Pisador, el concert dels Figaflawas i els èxits dels 80 i 90 amb Dj Enka.

El reconegut periodista de TV3 Xavi Coral ha estat l’encarregat de fer el pregó i un dels plats forts de la festa ha estat el concert de la cantant sevillana Pastora Soler, amb l’assistència més multitudinària de les festes d’unes 8.000 persones, segons fonts municipals.

El regidor de Cultura, Sergi Corral, ha dit que la festa “ha aconseguit els objectius bàsics que la gent es diverteixi, balli i s’ho passi bé”, que ha abarcat “totes les edats, un públic familiar i d’amics” i que s’ha basat “en propostes musicals de qualitat”.

Pel que fa a l’assistència, ha explicat que el pregó ha comptat amb mig miler de persones a la plaça, mentre que el Cercanit ha tingut “un gran augment de públic”. Cas similar al de la Festa Petarda, on hi han anat entre 1.500 i 2.000 persones.

Al concert de Pastora Soler han assistit més de 8.000 persones i a les propostes del Pony Pisador i Figa Flawas hi ha hagut una afluència propera a les 4.000 persones.

Des de La Bústia fem un recull d’imatges de la Festa Major de Martorell:

Aquí els últims instants del concert de Pastora Soler.

 

 

 

Fotografies: Festa Major de Martorell [Grisphoto / Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell