Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia La Palanca Cabaret inaugural

La tercera edició de La Palanca aposta pel diàleg entre el circ contemporani i els artistes locals

Per 22 de setembre de 2023 a les 7:00 0 310 Visites

El Festival de Circ Contemporani d’Esparreguera serà del 29 de setembre a l’1 d’octubre

Esparreguera tornarà a gaudir de La Palanca, el Festival de Circ Contemporani, del 29 de setembre a l’1 d’octubre. Enguany, el festival arriba a la tercera edició i aposta pel diàleg entre el circ contemporani i els artistes locals. S’han programat 14 espectacles de companyies internacionals i 5 tallers de circ. El festival compta, de nou, amb la direcció artística de Sílvia Compte i Jordi Juanet.

El tret de sortida oficial el donarà l’espectacle ‘Cabaret inaugural’, dirigit precisament per Sílvia Compte i Jordi Juanet. Serà el divendres 29 de setembre a les 20h al Teatre La Passió.

La programació continuarà el dissabte 30 de setembre amb ‘Entre Nous’ de Cirque Entre Nous (11.30h a la plaça del Centre), ‘Portal’ sota la direcció d’Anna Rodríguez Escalé (de 16.45 a 19.25h, amb funció cada 8 minuts, a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil), ‘Cafuné’ de la Cia. Du’k’to (17h a la plaça de la Pagesia), ‘Just an ordinari day’ de Lotta & Stina (18.30h a la plaça de la Unió), ‘Mira’t’ amb el Circ Pànic (19.30h a la plaça del Centre) i ‘Welcome to my head’ de la Cia. Kerol (21.30h al Teatre La Passió).

El diumenge 1 d’octubre serà el torn de ‘Petits prínceps’ de la Cia. Mumusic Circus (11h a la Sala Petita de La Passió), ‘Portal’ sota la direcció d’Anna Rodríguez Escalé (d’11 a 12.52h, amb funció cada 8 minuts, a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil), ‘Espera’ de la Cia. Eia (12h a la Colònia Sedó), ‘Open door’ de la Cia. Pere Hosta (12.30h al carrer dels Arbres), ‘Poi‘ de la Cia. D’es Tro (17.30h a la plaça del Centre) i ‘Orquestra de malabars’ de la Cia. Pistacatro (19h al Teatre La Passió).

En paral·lel als espectacles, també s’han programat diferents tallers de circ adreçat als més petits: ‘Cirkomotik’, ‘Tallers de malabars, l’espectacle’ i ‘Circ a les golfes’.

Una edició més, La Palanca estarà present en la programació de la Setmana de la Gent Gran. Aquest diumenge 24 de setembre a les 11h amb ‘White Bottom’ i el dimarts dia 26 a les 10.30h amb ‘Greed’.

Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Aquí es pot consultar el programa complet de ‘La Palanca’.

Fotografia: ‘Cabaret inaugural’ donarà el tret de sortida a La Palanca [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera