Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia Associacio Les Golfes Gelida

L’associació Les Golfes de Gelida s’estrena amb el primer tast musical

Per 28 d'octubre de 2023 a les 7:00 0 829 Visites

Patricia Atzur, Salva Criado i Gabriel Kazz inauguren el cicle ‘Els vermuts de Les Golfes’ amb gairebé una cinquantena d’assistents 

L’associació Les Golfes de Gelida és una nova entitat cultural del municipi amb l’objectiu d’organitzar i promoure esdeveniments musicals, artístics i culturals. Els membres fundadors són Dani Vera, Jordi Pi i Antonio Bracero.

L’entitat neix del programa de Ràdio Gelida amb el mateix nom: ‘Les Golfes de Gelida’. Es va emetre per primera vegada l’1 d’octubre de 2021 i, arran de les propostes de bandes emergents i entrevistes a artistes destacats del panorama musical del país, s’ha creat l’associació.

Els seus fundadors han estat treballant des de principis d’aquest 2023 amb la corresponent redacció dels estatuts de l’entitat i tota la documentació necessària per a crear-la.

La primera activitat organitzada ha estat el concert de Patricia Atzur, acompanyada per Salva Criado i Gabriel Kazz, el dissabte 21 d’octubre.

Amb gairebé una cinquantena d’assistents, l’actuació ha inaugurat el cicle ‘Els vermuts de Les Golfes’, petits tastos musicals amb aperitius i begudes en indrets gelidencs.

En aquesta ocasió, s’ha fet en un pati interior d’una casa particular del municipi i els assistents no han conegut la ubicació del concert fins un dia abans. D’aquesta manera, es busca la sorpresa en l’activitat i la privacitat de la propietat.

El proper concert del cicle serà el proper dissabte 18 de novembre. La inscripció per assistir al concert l’anunciarà l’associació a través dels seus comptes de xarxes socials: @lesgolfesdegelida a Instagram i @Lesgolfes a X.

Fotografies: D’esquerra a dreta: Dani Vera, Jordi Pi i Antonio Bracero / El primer concert de Patricia Atzur, a la foto amb Salva Criado [Associació Les Golfes de Gelida]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Gelida