Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Pere Bernado i Quim Moreno exposicio Paper Estrassa Una altra mirada Olesa

L’Espai Paper d’Estrassa s’omple de gom a gom en la inauguració de l’exposició de Pere Bernadó

Per 27 d'octubre de 2023 a les 17:00 0 478 Visites

La mostra ‘Una altra mirada’ del pintor olesà es pot visitar fins al 19 de novembre i s’organitzen dues activitats

L’Espai Paper d’Estrassa d’Olesa ha acollit el divendres 20 d’octubre la inauguració de l’exposició ‘Una altra mirada’ del pintor olesà Pere Bernadó. Ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Olesa Jordi Parent i dels regidors Ferran Cerdeira i Domènec Paloma, així com del director de l’Espai, Quim Moreno, i de l’artista.

L’obra de Pere Bernadó amb la seva espàtula té la facultat de transportar-te a diferents indrets amb paisatges que t’acullen amb una naturalitat que sembla que els hagis visitat molts cops.

Encara que els seus quadres a primera vista semblen espais reconeguts, la seva pintura amaga una relectura pròpia de l’artista que, a partir d’escenaris existents, en crea de nous per trobar aquella mirada diferent que els fa autèntics, ‘Una altra mirada’.

El pintor olesà ha exposat a poblacions com Abrera, Martorell, Collbató, Castellbisbal i també a Sitges, Capellades, Girona, Barcelona, Toledo, Terol i Holanda. Entre altres exposicions, destaquen ‘Olesa i l’aigua’, i ‘Els colors del Senegal’ el 2020 i el 2018 respectivament.

La mostra està oberta fins al 19 de novembre. A més, s’organitzen dues activitats complementàries. La primera és una visita guiada i vermut amb Bernadó aquest dissabte 28 d’octubre a les 12.30h. La segona, una conversa i copa de vi amb l’artista el divendres 10 de novembre a les 20.15h.

Més sobre Pere Bernadó.

Més sobre Paper d’Estrassa.

Obre l’Espai Paper d’Estrassa, el nou centre de dinamització cultural a Olesa.

Fotografies: Inauguració de l’exposició ‘Una altra mirada’ a l’Espai Paper d’Estrassa [Edicions Paper d’Estrassa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: