Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia presentacio Movem Olesa

Samuel Rodríguez: “Volem una Olesa social que atengui a les persones més vulnerables”

Per 12 d'abril de 2019 a les 20:00 0 1350 Visites

Movem Olesa decideix presenta-se i ho fa amb un lideratge compartit

La formació, que es va presentar fa 4 anys sota el nom de Movem Olesa i va aconseguir 2 regidors, presenta una co-candidatura. La formen la nova incorporació de Samuel Rodríguez i l’actual regidora i cap de llista el 2015, Meritxell Arenas. De moment no han desvetllat qui encapçalarà la candidatura.

L’acte públic s’ha celebrat el diumenge 7 d’abril a l’antic Escorxador d’Olesa on s’han presentat els eixos programàtics i la co-candidatura per a les eleccions municipals. Han intervingut Marta Ribas, diputada al Parlament de Catalunya per Catalunya en Comú-Podem; Jaume Francesch, ex-alcalde d’Olesa i Jordi Cornellas, actual regidor i portaveu del grup Movem Olesa a l’Ajuntament.

A la presentació s’ha destacat que Meritxell Arenas “aportarà l’experiència” i Samuel Rodríguez “donarà una empenta i renovació al grup”. Movem Olesa destaca que és “un lideratge compartit i arropat per un equip que inclou activistes, persones d’associacions i sindicats”.

Samuel Rodríguez ha destacat que “volem una Olesa social que atengui a les persones més vulnerables” i per això és necessari incidir en la “tarifació social”. D’altra banda, ha criticat “la manca de projecte amb una visió global d’Olesa per part del Bloc”. I ha afegit que “la cohesió social, el comerç, la cultura, l’educació, l’esport, la gent gran, la joventut, la mobilitat, l’habitatge social i el lloguer asequible, són aspectes en els què Movem incidirà per mitjà d’un projecte proper a la gent”.

Per la seva banda, Meritxell Arenas va apuntar la necessitat de “tenyir totes les polítiques que es duguin a terme des de l’Ajuntament de verd i violeta” i que “l’ecologisme i el feminisme s’ha de treballar de forma transversal”. També ha remarcat que “les polítiques socials del bé comú, ecologistes i feministes són el marc del nostre projecte per transformar Olesa”.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: