Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia construccio superfice comercial BonArera Olesa

BonÀrea construeix una nova superfície comercial a Olesa

Per 29 de desembre de 2023 a les 7:00 0 2784 Visites

Consta d’un supermercat, benzinera i autorentat de vehicles

El grup agroalimentari BonÀrea Corporació està construint una nova superfície comercial a Olesa. En concret, en el polígon La Flora-Fou, al carrer que porta el mateix nom a tocar de la rotonda de la C-55 nord del municipi en direcció Abrera i Esparreguera.

Es tracta d’un supermercat, benzinera i autorentat de vehicles. La finalització de les obres i la seva obertura està prevista entre el maig i juny de 2024. Tindrà entre 8 i 10 treballadors i obrirà cada dia inclòs diumenge al matí, segons ha confirmat l’empresa a La Bústia.

BonÀrea ha projectat unes instal·lacions de 200 metres quadrats de botiga i un magatzem de 125. Està considerat un dels establiments grans de la marca amb seu a Guissona (la Segarra). Una de les últimes construccions a la zona de la companyia lleidatana és la de Collbató de 147 m2 de botiga i 31 m2 de magatzem i amb 6 treballadors.

Olesa compta actualment amb dos establiments: un al carrer Lluís Puigjaner i un agrocentre al carrer Miquel Coll i Alentorn. La nova proposta comercial estarà a prop d’altres com Lidl i Dia, i l’última gran superfície que es va instal·lar al municipi va ser Aldi, fa just un any, a l’altra banda del municipi.

De poblacions de difusió de La Bústia, BonÀrea, a més d’Olesa i Collbató, també hi ha dues botigues a Martorell i una a Sant Andreu, Esparreguera, Abrera, Sant Esteve i Masquefa.

Fotografia: Les obres de construcció del nou supermercat BonÀrea amb benzinera i autorentat de vehicles, fa unes setmana [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Olesa de Montserrat