Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia Rosalia i Chanel despres concert Madrid 20 juliol 2022

Rosalía, Chanel, Aitana i Estopa, els concerts al Baix Llobregat Nord pel 2024

Per 28 de desembre de 2023 a les 21:00 0 1780 Visites

Entre les notícies i publicacions en forma d’innocentada, aquest dijous 28 de desembre, destaquen la d’un festival amb les artistes de Sant Esteve i Olesa a Sant Andreu, una actuació dels germans David i José Muñoz a Martorell o una visita de Bruce Springsteen 

Per a l’any 2024 s’han anunciat grans concerts al Baix Llobregat Nord. Per una banda, l’Ajuntament de Sant Andreu busca una ubicació per celebrar un festival de dones de la comarca amb Rosalía, Chanel i Aitana que se celebraria el 12 de juliol de 2024, segons ha informat Ràdio Sant Andreu.

L’emissora municipal ha explicat que “El festival compta amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuts Next Generation EU per a l’organització de festivals. Rosalía (Sant Esteve Sesrovires), Chanel (Olesa de Montserrat) i Aitana (Sant Climent de Llobregat) han estat els primers noms confirmats pel consistori”.

La ubicació seria l’esplana del mercat setmanal, Can Salvi o la zona de les barbacoes. Pel que fa a la participació, els pròxims dies es donarien a conèixer més noms d’artistes. Tot i que s’ha avançat les actuacions de la cantant de Sant Andreu, Anna Guerrero, i els alumnes de l’escola Sonia’s Dance Place de Sonia Navarro. Així com l’Escola Municipal de Música i Dansa amb les coreografies de les artistes participants.

Segons ha consultat La Bústia, alguns municipis també podrien acollir-lo. A Sant Esteve valorarien l’opció del polígon de Can Margarit, i a Olesa al polígon de La Flora-Fou.

D’altra banda, des del grup de Facebook Martorell han publicat que Estopa actuaria a Martorell dins de la gira del 25è aniversari el 31 de maig de 2024 i que “l’Ajuntament invertirà 500.000 euros en aquest gran esdeveniment”.

Des de l’Enoteca Divins de Martorell també han anunciat que Bruce Springsteen aprofitaria el 21 de juny de 2024 la seva estada a Barcelona per visitar els millors restaurants de Martorell i fer el tast “Bruce & Wines’ privat per a ell i la seva banda que imparteix el millor sommelier de Catalunya, Toni Albiol.

Són tres de les notícies i publicacions, amb grans artistes, que aquest dijous 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, han aparegut a Ràdio Sant Andreu i a través de les xarxes socials. Tot i no ser certes, podrien ser possibles l’any 2024.

 

Aquí la notícia amb les declaracions a Ràdio Sant Andreu.

 

La publicació al grup de Facebook Martorell

 

La publicació d’Enoteca Divins

Fotografia: Rosalía i Chanel en una imatge, per primera vegada juntes, el 19 de juliol de 2022 després del segon concert de ‘Motomami World Tour’ a Madrid [@ChanelTerrero]

Print Friendly, PDF & Email