Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia presentacio Oli Trail Olesa

L’Oli Trail d’Olesa acollirà el Campionat de Catalunya de Trail Promoció

Per 23 de gener de 2024 a les 18:00 0 266 Visites

La cita esportiva, que enguany celebra la seva segona edició, serà el 3 i 4 de febrer

La segona edició de l’Oli Trail d’Olesa acollirà el Campionat de Catalunya de Trail Promoció i formarà part de les Trail Running Series 2024, que organitza la Federació Catalana d’Atletisme. L’edició d’enguany se celebrarà el cap de setmana del 3 i 4 de febrer.

Les curses d’adults es faran diumenge i tindran sortida i arribada a la plaça d l’Oli. Seran d’11 quilòmetres (Adventurers) o de 19 quilòmetres (Experts). També hi haurà la Trail Infantil. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.

En aquesta edició, l’Ajuntament ha organitzat l’activitat complementària ‘Paisatges de l’oli d’Olesa’, una excursió guiada comentada que es farà el dissabte de 10 a 12h. És una ruta circular de 6,5 quilòmetres i 290 metres de desnivell positiu. El punt de sortida serà la pista d’atletisme de Les Planes.

La presentació de la cursa s’ha fet el dissabte 20 de gener a l’Auditori de la Casa de Cultura i ha comptat amb la participació del director tècnic de la cursa Raúl Agudo; el president del Club d’Atletisme Olesa, Juanjo Agudo; la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich; i l’alcalde d’Olesa de Montserrat, Jordi Parent.

Agudo ha explicat que “la pista d’atletisme de Les Planes viurà un ambient festiu i d’aquesta competició sortiran les campiones i campions de Catalunya i part de la Selecció Catalana”.

Rosich ha destacat la importància que Olesa acolli aquesta competició “per tota la promoció que es farà del municipi i també de la cursa, que crec serà un èxit per les característiques del circuit, del paisatge i de l’organització”.

Parent ha comentat que la cursa “posicionarà Olesa dins del territori esportiu català perquè vindrà gent de tot Catalunya a competir. És una cursa privilegiada perquè es desenvolupa en un entorn paisatgístic natural a peu de la muntanya de Montserrat i envoltada de l’oli de l’olivera Palomar, que és patrimoni d’Olesa”.

Fotografia: Presentació de la cursa Oli Trail d’Olesa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Olesa de Montserrat