Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia Paco Fernandez Hoces

Mor Paco Fernández, exregidor socialista d’Olesa

Per 24 de gener de 2024 a les 17:16 0 996 Visites

Actualment era el president de la Coordinadora Ciutadana per una Sanitat Pública i de Qualitat al municipi

Paco Fernández Hoces ha mort aquest dimarts 23 de gener a l’edat de 71 anys després d’estar ingressat uns dies per una infecció respiratòria. Ha estat exregidor d’Olesa i president de la Coordinadora Ciutadana per una Sanitat Pública i de Qualitat al municipi.

Aquest dijous a les 19h, abans de començar el Ple Municipal, es farà un minut de silenci a la Sala de Plens de l’Ajuntament. La vetlla és divendres de 16 a 21h i dissabte de 10 a 12h, hora que es farà una petita cerimònia al tanatori de Pomfusa de Can Singla d’Olesa.

Actualment era secretari de Formació del PSC i durant molts anys va formar part també de diferents executives del partit socialista. Al mandat 1979-83 va ser regidor del PSUC, partit del Treball de Catalunya, i després es va afiliar al PSC. Com a militant va desenvolupar diverses funcions a l’àmbit local.

Fernández va treballar d’electricista, en l’àmbit del manteniment industrial i tasques a construcció. Durant la dècada dels 80 va tenir diverses responsabilitats sindicals en el sector tèxtil i va ser secretari d’organització de la federació tèxtil de Comissions Obreres. A més, va ser professor de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis d’Olesa.

Fernando Vicente, del PSC d’Olesa, ha dit: “Ha marxat de forma ràpida i injusta. En aquestes èpoques complexes en què era necessària la seva ajuda, el seu suport i el seu discurs. Des del nostre dolor volem recordar la família socialista a Padre, una personal lleial”.

I des del partit socialista també han manifestat el seu condol i han expressat que trobaran a faltar la seva “presència, ajuda i suport”.

El passat mes de març, Fernández va escriure una opinió a La Bústia: ‘Per una sanitat pública i de qualitat a Olesa’.

Fotografia: Paco Fernández Hoces [PSC d’Olesa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: