Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia Sergi Perez, Pepe Arque i Xavi Artigas

Dos pilots martorellencs i un santandreuenc, reconeguts en els premis RACC MotorSport

Per 6 de febrer de 2024 a les 19:00 0 474 Visites

Sergi Pérez, Pepe Arqué i Xavi Artigas han estat guardonats pels seus èxits de la temporada 2023

Els pilots martorellencs Sergi Pérez i Pepe Arqué i el santandreuenc Xavi Artigas han estat guardonats en els premis RACC MotorSports corresponents a la temporada 2023. L’acte s’ha celebrat a l’Auditori AXA de Barcelona el 23 de gener.

Pel que fa a la categoria d’automobilisme, s’ha reconegut Pérez després de guanyar la Peugeot Rally Cup Ibérica i la Beca Junior RTS. Els títols li han permès pujar de categoria amb el seu equip, Terra Training Motorsport, i la pròxima temporada competirà a temps complet al voltant d’un Hyundai i20 N Rally2.

Per la seva banda, Arqué ha estat premiat després de proclamar-se guanyador de la Copa d’Espanya de Rally Cross i sotscampió de la Divisió 2 d’Auto-Cross.

Artigas ha estat guardonat després de finalitzar la seva temporada a Moto 3. La pròxima competirà a Moto 2 amb Forward Racing.

Els encarregats de lliurar els guardons han estat el president del RACC, Josep Mateu, i el director general del Club, Xavier Pérez, acompanyats de diverses autoritats esportives com el president de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme, Manuel Aviñó, i els presidents de les federacions catalanes d’Automobilisme i Motociclisme, Pere Serrat i Tato Prat, respectivament.

Fotografies: Sergi Pérez, Pepe Arqué i Xavi Artigas durant la gala dels premis RACC MotorSports [SP / PA / XA]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports