Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia reunio Abrera amb FGC

Abrera reclama a FGC més serveis i l’adequació de l’estació

Per 15 de març de 2024 a les 8:00 0 208 Visites

L’alcalde Jesús Naharro ha demanat que “tingui una millor connexió i accessibilitat al transport urbà local”

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, s’ha reunit amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Antoni Segarra, per donar a conèixer les necessitats del municipi i reclamar millores a l’estació.

A la reunió també han assistit la cap del departament de Territori del consistori, Meritxell Casajús; el director de la Xarxa Ferroviària i Projectes de FGC, Pere Mateu; i la cap del Gabinet Tècnic de FGC, Adrina Bachiller.

Naharro ha destacat que Abrera “és un poble on la mobilitat sostenible és un element primordial i estratègic pel seu desenvolupament. És per això que entenem que l’estació dels FGC ha de contemplar una millora i, per tant, reclamem un projecte i una inversió que adeqüi l’estació dels ferrocarrils d’Abrera, que sigui més adaptada i que, sobretot també, tingui una millor connexió i accessibilitat al transport urbà local que tenim al nostre municipi, amb molts usos”.

L’alcalde també ha comentat que “hem vist com el nombre de passatgers i passatgeres que utilitzen el servei ferroviari a Abrera ha augmentat fins als 200.000 i això per a nosaltres és una fita molt important. Per això reclamem més serveis a l’estació per tal de poder atendre els usuaris i usuàries en millors condicions”.

En la reunió també s’ha analitzat el projecte d’una nova parada en el terme municipal d’Abrera, entre aquest i Martorell, que estaria vinculada amb l’estació de ferrocarrils. El projecte es troba en fase de licitació.

Fotografia: Jesús Naharro i Antoni Segarra [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Economia