Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia Coves Montserrat SuperMes

El Consorci de Turisme engega la campanya del SuperMes al Baix Llobregat

Per 2 d'abril de 2024 a les 11:00 0 243 Visites

Amb una gran varietat de propostes familiars amb descomptes a la comarca

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha impulsat un any més la campanya del SuperMes. Durant tot el mes d’abril proposa activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials.

Una gran varietat d’atractius turístics ofereixen gratuïtats i descomptes, exclusivament al públic familiar, per gaudir d’activitats d’oci i d’aventura, rutes a la natura, visitar museus, participar en tallers i tastar la gastronomia.

També, durant aquest SuperMes s’organitzen activitats originals com aprendre a tenir cura de ponis i cavalls, activitats nàutiques, participar en jocs i escape rooms, visites teatralitzades i en realitat augmentada i gimcanes nocturnes a la natura, entre d’altres.

A Martorell es pot gaudir de visites teatralitzades a L’Enrajolada, Casa Museu Santacana, i al Museu Municipal Vicenç Ros, de la Gimcana Nocturna al Parc de Can Cases, d’un itinerari per la Vila, d’un taller familiar de serigrafia i un de la Fauna Secreta del Bosc.

A Olesa hi ha un descompte i regal assistint a l’espectacle La Passió.

A Esparreguera es fan portes obertes al Museu de la Colònia Sedó i hi ha un descompte per assistir a La Passió.

A Abrera es fan portes obertes al Castell de Voltrera i al Balcó de Montserrat.

A Sant Esteve hi ha descomptes a l’Hotel Barcelona Golf Resort i en un taller familiar de pintura amb vi a l’Estudi d’Art de Marta Arañó.

A Collbató es pot gaudir d’una entrada reduïda per visitar les Coves de Montserrat.

Per poder gaudir de les propostes i els seus descomptes, només cal entrar a la pàgina web www.elsupermes.cat i activar les promocions.

Fotografia: Les Coves de Montserrat a Collbató [Consorci de Turisme]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: