• Dijous, 2 maig 2024
La Bustia Dani Brosed i Jan Guerrero

Dos sesrovirencs guanyen el torneig MIC

Per 2 d'abril de 2024 a les 16:00 0 341 Visites

Dani Brosed i Jan Guerrero s’han proclamat campions del torneig de futbol base més important del món

Els futbolistes sesrovirencs Dani Brosed i Jan Guerrero s’han proclamat campions del MIC amb el FC Andorra. Es tracta del torneig internacional de futbol base més important del món.

S’ha disputat del 27 al 31 de març a la Costa Brava i han participat un total de 412 equips de diferents categories i 40 països dels cinc continents.

La final de la categoria juvenil (U18) ha estat entre l’Andorra i l’Olympique de Marsella, amb victòria pels andorrans després de remuntar un gol inicial dels francesos (1-2). Prèviament, el conjunt de Brosed i Guerrero, que jugava per primera vegada en aquesta competició, va haver de guanyar el Shakhtar Donetsk d’Ucraïna als quarts de final i a la Reial Societat a les semifinals.

Brosed i Guerrero van començar la seva carrera futbolística al FC Sant Esteve. Després van fitxar per l’Igualada i actualment juguen al Nàstic Manresa, equip filial del FC Andorra.

Fotografia: Dani Brosed i Jan Guerrero [Aj]