Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia estacio Sant Andreu

Ferrocarrils amplia el servei entre Plaça Espanya i Martorell

Per 8 d'abril de 2024 a les 17:00 0 577 Visites

La millora, que serà per les nits de divendres i de les vigílies de festius, dona resposta a una petició formulada per l’Ajuntament de Sant Andreu

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amplia, a partir d’aquest divendres el servei entre Plaça Espanya i Martorell Enllaç les nits de divendres i vigílies de festius fins a les dues de la matinada, exceptuant el mes d’agost. Fins ara, el trajecte es feia entre Barcelona i Molí Nou Ciutat Cooperativa.

Fins a Martorell arribaran els trens que tenen sortida a les 00.20h i a les 01.20h des de Plaça Espanya, mentre que en sentit invers començaran el seu recorregut a les 0.18h i a les 01.18h. En ambdós casos, s’aturaran a totes les parades intermèdies.

FGC ha explicat que l’ampliació del recorregut dels quatre trens fins a Martorell Enllaç permetrà ampliar e servei a onze estacions de la línia Llobregat-Anoia de cinc municipis del Baix Llobregat: es tracta de les estacions de Martorell Enllaç, Martorell Central, Martorell Vila | Castellbisbal, El Palau, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Quatre Camins, Can Ros, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Colònia Güell.

La millora dona resposta a una petició formulada per l’Ajuntament de Sant Andreu.

Fotografia: L’Estació de Sant Andreu de la Barca és una de les incloses en l’ampliació del servei [FGC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: