Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Marta Pareja Carla Grima i Quim Moreno presentacio Viatges 2

Marta Pareja presenta ‘Viatge(s)’, el seu primer poemari

Per 15 d'abril de 2024 a les 12:00 0 216 Visites

En un acte emotiu a l’Espai Paper d’Estrassa d’Olesa que ha inclòs un concert-recital 

Marta Pareja ha presentat el poemari ‘Viatge(s)’ el dijous 11 d’abril a l’Espai Edicions Paper d’Estrassa d’Olesa. Es tracta d’un llibre pensat i conceptualitzat per Quim Moreno com una carpeta de viatges on s’hi troben quatre opuscles diferents: Impuls, Allaus, Pausa i Si.

L’acte, conduït per Carla Grima, acompanyats per l’editor, Quim Moreno, va permetre als assistents descobrir la poesia d’autora i el procés de creació del libre. El moment més emotiu ha estat el concert-recital dels poemes de Marta Pareja amb David Muñoz al piano i Raquel Mateos al moviment.

L’obra és el primer poemari de Marta Pareja, està publicada per Edicions Paper d’Estrassa, numerada i signada per la seva autora i amb un punt de llibre original. Té la coberta serigrafiada al taller de Martí Alcon i una cianotípia creada per a cada opuscle obra de Jordina Cascante.

A través dels seus versos, Pareja s’endinsa en les profunditats d’un ‘jo’ que es redescobreix i transforma a cops de vida. Aquest viatge del ‘jo poètic’ arriba als lectors a través dels quatre opuscles.

Marta Pareja (Olesa, 1993) és educadora social i terapeuta de la veu. Com a cantant i poetessa, ha format part de grups de música i poesia com Jos i Etèria i ha participat en diversos recitals de poesia com el Racó Íntim de Badalona i l’Avantva Fest de El Poal. Actualment, s’està formant com a Doula i acompanyant a la primera infància.

Fotografies: Presentació del llibre de Marta Pareja a l’Espai Paper d’Estrassa [Cristian Peña i Biel Moreno]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat