Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia llibre Clara Bordoy i Jessica Gomez 4

Clara Bordoy i Jéssica Gómez presenten ‘El cambio de Infantil a Primaria’

Per 15 d'abril de 2024 a les 7:00 0 223 Visites

El llibre dona idees i ofereix pràctiques a docents i famílies dels alumnes en aquest salt de curs escolar

Les professores martorellenques Clara Bordoy i Jéssica Gómez han presentat a la Biblioteca Francesc Pujols el llibre ‘El cambio de Infantil a Primaria’ (Grupo Sar Alejandría).

La finalitat de l’obra és donar idees i oferir propostes pràctiques a docents i famílies dels alumnes en el salt de l’etapa Infantil a l’inici de la Primària. Bordoy és professora de Primària i Gómez d’Infantil, tot i que actualment les dues són tutores de primer a l’Escola Vicente Aleixandre de Martorell.

Bordoy ha explicat que “és necessari aquest canvi de mirada, de fomentar-lo i de veure que aquesta nova etapa que comencen els infants és molt important, i estendre-ho a altres escoles”.

Gómez ha afegit que “volíem aprofitar i fer visible tota la feina conjunta que fem a l’escola, i vam veure la necessitat de traslladar-ho a un llibre perquè la resta de mestres poguessin aprofitar la feina que estem fent”.

Totes dues consideren que “escriure el llibre ha sigut molt fàcil. Entre les dues hem anat fent i des del minut zero hem mostrat molt bona coordinació. On no arribava una, ho feia l’altra”.

L’obra s’estructura en una part en què les autores expliquen com han fet aquest canvi, en un apartat de famílies i en una part més pràctiques amb activitats que poden fer els mestres amb els alumnes.

Fotografies: Presentació del llibre ‘El cambio de Infantil a Primaria’ a Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell