Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Miki Nunez Judit Neddermann i Quim Masferrer

La Fira de Primavera de Martorell porta Miki Núñez, Judit Neddermann i Quim Masferrer, fires, cultura i la Llegenda del Pont del Diable

Per 16 d'abril de 2024 a les 20:00 0 1368 Visites

Se celebra del 26 d’abril al 5 de maig i el pregó va a càrrec de Montse Torras i Ton Toset, mestres i fundadors de l’ONG Mans Mercedàries pel 25è aniversari de l’entitat

La Fira de Primavera de Martorell, que enguany arriba a la seva 602a edició, se celebra del divendres 26 d’abril al diumenge 5 de maig amb un programa actual, però que conserva l’essència dels seus orígens. Recull 10 dies d’activitats molt diverses i propostes per a totes les edats i gustos.

El tret de sortida serà a l’Enrajolada amb el tradicional pregó, que en aquesta edició anirà a càrrec de Montse Torras i Ton Toset, mestres i fundadors de l’ONG Mans Mercedàries, una entitat que celebra el seu 25è aniversari. Es farà divendres dia 26 a les 19h.

Entre les activitats destacades hi ha les actuacions de Miki Núñez, cantant i presentador del concurs musical de Tv3 Eufòria, el dissabte 4 de maig al carrer Josep Vilar; la cantautora Judit Neddermann, el dissabte 27 d’abril al costat del Pont del Diable; i el monologuista Quim Masferrer, amb l’espectacle ‘Bona gent’ el diumenge 5 de maig al Teatre El Progrés. També el Festival Anual de Flaixbac a la Nau#2 de Ca n’Oliveres, amb la presència de Mama Dousha, Stay Homas, Alfred Garcia i Sofia Coll.

La tradicional Fira del Comerç i la Indústria s’instal·larà el cap de setmana 27 i 28 d’abril a la rambla de les Bòbiles i a la rambla Pep Ventura. I a La Vila, el diumenge 28 la Fira d’Artesania i Comerç Local, la Fira del Joc i l’Oci Familiar, la Fira del Vinil (els dies 27 i 28 a la plaça de l’Església), la Fira Gastronòmica (el dissabte 27) i el mercat ramader i concurs d’enganxada.

Com cada any, la cultura popular també hi serà present amb sardanes, castellers, gegants, capgrossos, bastoners i diables, entre altres. També hi haurà propostes d’esports, tallers, espectacles, teatre, cinema i exposicions.

Un altre dels actes més esperats és la representació de la Llegenda del Pont del Diable, el dissabte 27 a les 21.30h.

La Fira de Primavera clourà amb un espectacle de llum i colors el diumenge dia 5 a les 21.30h a la plaça de les Cultures.

Aquí el programa de la Fira de Primavera de Martorell 2024.

Fotografia: Miki Núnez actua el 4 de maig, Judit Neddermann el 27 d’abril i Quim Masferrer el 5 de maig [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell