Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia caixer automatic Martorell

La Policia Local de Martorell incrementa la seguretat als caixers automàtics

Per 18 d'abril de 2024 a les 12:00 0 269 Visites

Amb l’objectiu de reforçar la seguretat de la gent gran

La Policia Local de Martorell ha activat un dispositiu per reforçar la seguretat de la gent gran al municipi. La mesura més destacada és que s’ha incrementat la presència policial als caixers automàtics i entitats bancàries, principalment els dies de cobrament de les pensions. L’objectiu és prevenir la gent gran de possibles furts o estafes, així com augmentar la percepció de seguretat al carrer.

El cap de la Unitat de Proximitat de la Policia Local, Juan José Hernández, ha explicat que hi apareixen, “sobretot, en els horaris que hi ha més gent, quan és més propici que en puguin ser víctimes. Havíem detectat que, de tant en tant, es produïen aquest tipus d’enganyifes. El risc zero no existeix, però el nostre objectiu és minimitzar-lo al màxim a través d’aquesta campanya de seguretat”.

A més, ha destacat la feina de la Unitat de Proximitat: “Compta amb quatre agents que operen diàriament al municipi amb la finalitat de recollir informació. Gràcies a aquesta anàlisi, podem cobrir les mancances de la ciutadania i oferir-los un millor servei social”.

A banda de la vigilància als carrers, aquesta unitat de la Policia Local fa xerrades sobre consells de seguretat als Esplais de Gent Gran.

L’any passat per aquestes dates també es va posar en marxa la campanya.

Fotografia: Una persona gran en un caixer automàtic [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Martorell, Societat