Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia portada 181 abril 2024

Sant Jordi, Seat, fires i eleccions, a l’edició d’abril de La Bústia

Per 19 d'abril de 2024 a les 7:00 0 254 Visites

Destaca el llistat dels llibres que han publicat els autors locals l’últim any i les entrevistes a Elisenda Solsona, Oriol Malet i Marta Pareja

Com és tradició, en l’edició d’abril de La Bústia destaca l’especial de Sant Jordi: recollim el llistat d’autors locals que han publicat obres en el darrer any; presentem les últimes novetats editorials i entrevistem a Elisenda Solsona i Oriol Malet, autors de ‘La bèstia de Montserrat’, i a Marta Pareja, autora de ‘Viatge(s)’. A més, Eva Fernández dedica el seu dibuix a la festivitat del llibre i la rosa, igual que ho fa Ricardo Peregrina en la seva vinyeta.

En aquesta edició també destaquem la visita reial a Seat, les pròximes fires que se celebren a Martorell, Sant Andreu i Sant Esteve i els candidats als 10 municipis a les eleccions del 12-M.

L’ONG Mans Mercedàries és la protagonista del mes i del pregó de la Fira de Primavera de Martorell en l’any del seu 25è aniversari.

Les notícies més destacades de societat, economia, política, cultura, successos i esports es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Imatge: Portada de l’edició abril-maig de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: