Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia Ferran Masvidal Copa dels Alps

Ferran Masvidal, campió de la Copa dels Alps de futbol sala

Per 26 d'abril de 2024 a les 18:00 0 471 Visites

L’abrerenc és el ‘Team Manager’ de la selecció italiana Sub-20 de Futsal AMF

L’abrerenc Ferran Masvidal, membre del cos tècnic de la selecció italiana Sub-20 de Futsal AMF, s’ha proclamat campió de la Copa dels Alps, una prova de preparació pre-mundial 2024.

En una demostració de poder i determinació, la selecció s’ha imposat amb autoritat al torneig ‘Coppa delle Alpi‘ disputada els passats 30 i 31 de març. Sota la direcció de l’entrenador Michael Cangiano, el segon entrenador Benito i el suport del català Ferran Masvidal Farreras com a ‘Team Manager’, l’equip ha mostrat la seva força davant Suïssa i el Principat de Mònaco.

El marcador final de 14-2 davant Suïssa és un reflex del domini absolut de l’equip italià sobre la pista, però el veritable repte ha estat contra el Principat de Mònaco, on l’empat 1-1 ha fet que el duel es decidís a una emocionant tanda de penals. La determinació i l’habilitat han portat l’equip italià a la victòria, destacant la seva capacitat per enfrontar situacions adverses.

Aquests resultats són un impuls inestimable per a la preparació d’Itàlia de cara al Mundial de Catalunya el novembre de 2024. Amb Cangiano liderant des de la línia de banda i l’expertesa de Masvidal en la gestió de l’equip, Itàlia està mostrant un potencial prometedor per estar entre les millors seleccions per conquerir el títol mundial.

Fotografia: Ferran Masvidal amb el títol de campió de la Copa dels Alps [Ferran Masvidal]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Esports