Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia acte vandalic Abrera

Un nou acte vandàlic, un camió avariat i un incendi, els successos més destacats del cap de setmana

Per 29 d'abril de 2024 a les 17:00 0 358 Visites

A Olesa, la Policia Local ha alliberat un gat que havia quedat atrapat a l’interior d’un vehicle

L’Ajuntament d’Abrera ha informat d’un nou acte vandàlic en l’espai públic. Es tracta d’una pintada a la marquesina de la parada d’autobús del barri de Sant Miquel. Des del consistori han fet “una crida al civisme per tal d’evitar aquestes accions al nostre municipi per mantenir un entorn òptim i cívic per a tothom”.

A Esparreguera, aquest dilluns al matí, a les 12.18h, un camió avariat a la carretera de Can Sedó ha obligat a tallar la circulació durant unes hores.

A Collbató, aquest diumenge a les 19.10h s’ha registrat un incendi al carrer Àngel Guimerà. El foc ha estat en uns matolls i han cremat uns 40m2 de vegetació agrícola. Els Bombers han treballat al lloc amb dues dotacions.

A Masquefa, també aquest diumenge s’ha tallat durant unes hores el carrer de la Font després de l’avís d’una forta olor de gas en un edifici.

A Olesa, la Policia Local ha alliberat un gat que havia quedat atrapat a l’interior d’un vehicle que estava estacionat al carrer Angelines. El rescat ha estat el dissabte a les 8.52h.

Fotografia: Acte vandàlic a Abrera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email