Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Contes del Baix Llobregat Abrera 7

Presenten a Abrera ‘Contes del Baix Llobregat’

Per 3 de maig de 2024 a les 7:00 0 367 Visites

Escrit per Rafael Bellido i amb il·lustracions de l’esparreguerina Joana Llordella

L’auditori de la Casa de Cultura d’Abrera ha acollit el dilluns 29 d’abril la presentació del llibre ‘Contes del Baix Llobregat‘, escrit per Rafael Bellido i il·lustrat per l’esparreguerina Joana Llordella. A banda d’ells dos, en l’acte han estat presents l’alcalde Jesús Naharro; la regidora de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica, Arantxa Galofré; i la directora de la Biblioteca Josep Roca i Bros, Míriam Claveria.

Es tracta d’una obra amb un recull de contes il·lustrats on s’ha capturat l’essència de cada municipi de la comarca del Baix Llobregat. S’ha publicat en l’any que el Centre d’Estudis Comarcals celebra el seu 50è aniversari.

Galofré ha animat a tothom “a descobrir aquests contes que parlen sobre el Baix Llobregat, sobre el pas de la vida, i sobretot a llegir el conte d’Abrera que ens parla del futur i de la relació que tenim amb els dispositius mòbils, no us deixarà indiferent”.

Durant l’acte, Claveria i Teresa Morral, activista cultural i Jutgessa de Pau d’Abrera, han llegit uns fragments del llibre.

El Centre d’Estudis Comarcals celebra els 50 anys i presenta ‘Contes del Baix Llobregat’ amb il·lustracions de Joana Llordella

El Centre d’Estudis Comarcals prepara la publicació de ‘Contes del Baix Llobregat’

Fotografies: Presentació del llibre ‘Contes del Baix Llobregat’ a Abrera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura, Esparreguera