Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia Contes del Baix Llobregat 3

El Centre d’Estudis Comarcals prepara la publicació de ‘Contes del Baix Llobregat’

Per 29 de novembre de 2023 a les 17:00 0 358 Visites

Es tracta d’un llibre que tindrà un conte il·lustrat per a cada ciutat de la comarca

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat ha creat una publicació per celebrar els seus 50 anys (1974-2024). ‘Contes del Baix Llobregat’ inclourà un conte il·lustrat per a cada ciutat de la comarca. Està escrit per Rafael Bellido i il·lustrada per Joana Llordella.

Bellido és advocat i s’ha especialitzat en urbanisme, medi ambient i gestió de la ciutat. Defineix aquest recull de contes com una “guia d’itineraris del Baix Llobregat, no tant pensada per a les xiruques sinó per al cor, tot i que us recomano visitar físicament els paratges descrits”.

Llordella és historiadora i catedràtica de Llengua i Literatura Catalanes. També ha estudiat un Màster en Formadors de Formadors. Diu que ha treballat amb Bellido en aquest projecte perquè “m’agrada llegir els seus relats i perquè he trobat interessant descobrir la comarca a través de la seva imaginació”.

‘Contes del Baix Llobregat’ estarà disponible a partir de la segona quinzena de gener. Ara, el Centre d’Estudis Comarcals ha iniciat una campanya per recaptar donatius abans d’imprimir. Entre les opcions hi ha la de 23 euros, amb un exemplar signat per l’autor i la il·lustradora; la de 50 euros, amb 2 exemplars signats i la inserció del nom al llistat de mecenes del llibre que apareixerà a la publicació.

També hi ha la de 150 euros, que a banda dels 2 exemplars signats i la inserció del nom inclou una reproducció digital d’una il·lustració a escollir entre les del llibre, i la de 500 euros, igual però amb 5 exemplars. I per últim, la de 1.000 euros, amb 10 exemplars i un original en comptes d’una reproducció.

Els donatius es poden fer a través de la pàgina web del Centre d’Estudis Comarcals.

Fotografies: [Centre d’Estudis Comarcals]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: